Candát s rybízovou omáčkou20 / 12 / 2014

Vítám Vás na blogu MENUdomu.cz. To, že jste objevili i tuto stránku, znamená, že jste si s největší pravděpodobností pořídili také mou novou kuchařku Menu podle Koko, a za to Vám samozřejmě moc děkuju! Videa pod stejným názvem, tedy MENU podle Koko, tady budou jedno po druhém pěkně přibývat každý týden, protože vždycky v sobotu budou mít premiéru na internetové televizi Stream.cz. 

Sice tu nebudou tedy všechna hned najednou, ale neznamená to, že byste svůj vybraný recept z knihy nezvládli! 

Candátí filet jsem vařila třeba s omáčkou vierge v jednom z úplně prvních dílů pořadu MENU domů.

a rybízovou omáčku jsem vařila ke kachnímu prsíčku, ke kterému se mimochodem taky skvěle hodí.