Dokonalý steak

Připravit si doma steak klasicky na pánvi vlastně není nic složitého - chce to jen dodržovat pár pravidel a jasný postup. Jednou dvakrát to zkusíte a zjistíte, že když je kvalitní maso, může výsledek chutnat jako ve steakhousu.

KOKO má Emu

Hummus z červené čočky

Hummus dneska už nemusí znamenat jedině cizrnu. Připravuje s…

Bleskové vejce Benedikt

Klasicky musíme pošírovat vejce, šlehat nad párou holandskou…

Shu-mai knedlíčky

Dim sum knedlíčky jsou úžasný lehký oběd, večeře, svačina, v…

Toskánské mušle

Moje vzpomínka na Toskánsko, kde jsme s manželem strávili do…

Metoda sous-vide

Sous-vide ve francouzštině znamená ve vakuu. Tenhle typ vaře…

Odlehčené brownies

Recept s razítkem aneb povinná denní dávka čokolády na nervy…

Odlehčené tiramisú

Recept s razítkem, ve kterém vyměníme mascarpone za lehčí a …

Jarní krůtí roláda s hráškem

Recept je sice z dietnějšího masa, tedy z krůtího prsa, ale …

Křupavá míchaná vejce s avokádem

Vejce jsou křupavá, protože na vláčnou směs poklademe kousky…

Hubnutí po porodu

Tentokrát máme recepty s razítkem rovnou tři. Jde hlavně o t…